Zakelijke diensten van Van der Tuin

Het ondernemingsrecht is een breed rechtsgebied.

Hiervoor is een onafhankelijke deskundige nodig die door middel van een officiële akte belangrijke zaken op papier zet: de notaris. Niet zomaar een notaris, maar één die met alle partijen meedenkt. Die vooraf adviseert wat er precies vastgelegd moet worden. Die u helpt en duidelijk zegt wat wel en wat niet kan. Daarbij is wederzijds vertrouwen, open communicatie, zorgvuldigheid, deskundigheid en kwaliteit van de dienstverlening van essentieel belang. Kortom, een notaris waar u op kunt vertrouwen. Hiervoor bent u bij notariskantoor Van der Tuin aan het juiste adres. Notariskantoor Van der Tuin is een allround kantoor dat haar diensten aanbiedt op elk relevant vakgebied in het notariaat zoals de personen- en familie- praktijk, de onroerend goed-praktijk en het ondernemingsrecht.

Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een persoonlijke en informele benadering in een ongedwongen sfeer. Voor een bespreking of de ondertekening van een akte wordt doorgaans minimaal een uur in de agenda gereserveerd zodat er voldoende gelegenheid is om met elkaar van gedachten te wisselen. Niet zelden zal het immers gaan om belangrijke keuzes waarbij een advies op maat van groot belang is. Bij het ondertekenen van de akten besteden wij veel aandacht aan een duidelijke uitleg van de toch vaak ingewikkelde juridische taal.

Op ons kantoor werken een notaris, een kandidaat-notaris en vier medewerkers met ruime ervaring op het gebied van het personen- en familierecht erfrecht, registergoederen (zowel bestaand als nieuwbouw) en ondernemingsrecht.

Zakelijke diensten Notariskantoor Van der Tuin

Wij helpen u verder


Heeft u een vraag over één van onze diensten, stel vrijblijvend uw vraag via onze contactpagina, wij helpen u graag verder. U kunt ons ook bellen vanaf 08:30 uur (ma/vr) via telefoonnummer: 0228-562424.

ga naar de contactpagina


Notariskantoor Van der Tuin

Zakelijke diensten

Notariskantoor Van der Tuin

Particuliere diensten

Notariskantoor Van der Tuin

Overige diensten